tisdag 5 februari 2013

Sjukstuga

Barnen är sjuka igen.
Ebba var lite krasslig i helgen, men inte värre än att vi kunde ha kalasen. Igår vaknade hon dock med 39 graders feber, men höll sig sen hyfsat feberfri. Hon får vara hemma idag med och även imorgon för då ska 6:orna till Isaberg en heldag för att åka skidor och det är olämplig med tanke på feber och ont i halsen.
Igår kväll när jag kom hem säger de att Tim har magsjukan. Grr!! Är trött på det här!!!
Gubben stannar hemma och vabbar denna gången.
Nu släpper vi den här skiten=D

Igår efter jobbet var jag på föräldramöte med Tims fotboll. De är ju så stora så de ska börja spela serie nu. Dessutom ska de vara med i en inomhuscup och en utomhuscup. Kul!!

På tal om fotboll så har vi haft ett litet dilemma här hemma eftersom Isac börjat på simskola på lördag fm och helt plötsligt så slog det mig att det är ju samtidigt som fotbollsskolan brukar ha sina träningar. Mycket riktigt så såg jag att så var  fallet häromdagen, men drog en chansning på att någon i de andra simskolegrupperna ville byta till lördag och det var det. Tur för han har i snart två år tjatat om när han får börja spela fotboll och när det då äntligen var dags så krockade det, men det löste ju sig som sagt var.

Over and out!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar