torsdag 19 juli 2012

Drömmer om Side, Turkiet.


Sitter här och dricker mitt morgonkaffe och tittar ut på det återigen trista vädret och kom då att tänka på maj 2011.
Då fyllde jag 40 år och tog då familjen med och åkte till Turkiet. Med oss hade vi våra goda vänner, en familj som vi känner mycket väl och barnen alla barnen beter sig som syskon mot varandra både vid onda och goda stunder.
Vi bodde på Side Resort, ett helt underbart hotell, med superfina rum.



Vi hade nåt som hette SunGarden-inclusive vilket innebar att alla måltider ingick utom 2 luncher och 2 middagar, men i själva verket blev det bara 1 dag för den 2:a dagen var dagen vi kom och åkte. Vi kom nämligen sent på kvällen och vi åkte hem direkt efter frukost den dagen:)
Maten som serverades på hotellet var helt underbar, där fanns absolut inget att klaga på. Och för den delen så fanns det inget överhuvudtaget att klaga på, för detta var ett hotell av högsta klass tyckte vi allihop.
Här var aktiviteter för barnen och massor av andra barn som de kunde leka med.


Tjejerna fann sin soulmate i en tjej från Norrland.



Hade varit underbart att åka iväg nu, men vi sparar vårat till december då gubben fyller 40 år, för då tar vi en tur till Teneriffa. Hit åker vi då: http://www.ving.se/kanarieoarna/playa-de-las-americas/compostela-club, denna gången är det själva som det ser ut nu i alla fall.

Nog med drömmandet och tillbaka till verkligheten.

1 kommentar:

  1. Vi ska ju till Lefkas om två veckor. Gissa om det känns underbart!!!! Jag kan lixom tåla regnet nu även om det hade varit gott med lite sol. /Knatten

    SvaraRadera