lördag 11 augusti 2012

Har jag haft semester???!!!


Nu har man jobbat en vecka och helgen är här. Det är konstigt det där med semestrar och jobb. Sista veckorna innan längtar du och tiden går såå sakta. Semestern kommer och du ska njuta och rätt var det är så sitter du med söndagsångest för imorgon ska du till jobbet igen och fyra veckor har rusat förbi. Trött som attan jobbar du 2-3 dagar och sen känns det som du aldrig haft semester och så börjar du längta efter julledigheten. Hihi!!!



Idag när jag vaknade skiner solen. Det passar bra för vi ska köra till Hånger och möta upp svägerskan med familj och svärmor och svärfar och plocka upp pojkarna för de har haft en minisemester och varit i Kärda hos kusinerna. Det är Hångerdagen där idag och dessutom ska kusinen spela fotbollsmatch och det måste vi ju se.
Igår tog jag och gubben och lyxade till det genom att gå till kinan och käka på kvällen för vi var helt barnlediga för E åkte med en kompis till hennes mormor och ska komma hem idag. Det var skönt för det händer väldigt sällan, men sen var det hem i tvsoffan en stund och så i säng, sket slut efter en arbetsvecka.

Minsta grabben har ju denna veckan börjat på fritids på riktigt och han som ju är helt orädd för allt har bara älskat det. Han vart lite sur när jag hämtade honom för han ville minsann inte gå hem. Härligt att slippa bråka med dem för att de inte vill vara där.

Dags att väcka gubben och göra sig i ordning för dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar